Femeile independente sunt mai atragatoare

Nu am fost si nu am sa fiu niciodata misogin, iubesc sexul opus si stiu sa vorbesc cu o femeie fara sa o jignesc, lucru cam rar intalnit in ultimul timp. Apreciez fiecare femeie care incearca sa fie independenta si raman mereu cu un gust amar cand vad femei care se lasa total in mana barbatilor atunci cand vine vorba de bani. Nu mi-a placut niciodata sa vorbesc sau sa am de-a face intr-un mod sau altul cu o femeie care ar fi dispusa sa faca orice pentru bani.


Chiar daca acest lucru poate fi considerat ciudat, apreciez pana si femeile care sunt modele pe site-uri ca absolutely pentru ca ele incearca sa-si castige singure existenta, iar acest lucru le ridica cu mult deasupra celor care stau numai pe banii barbatilor de langa ele.

Femeile pot dezvolta la fel de usor ca barbatii, unele afaceri care sa le asigure un trai decent, iar acest lucru nu mai este de foarte mult timp o noutate.

Sunt foarte multe femei puternice, care conduc afaceri impresionante si care depasesc multi barbati la situatia financiara. Ele au reusit sa ajunga la aceste performante abia dupa ce si-au dat seama ca pot fi independente, iar acest lucru le-ar face mult mai "valoroase".

Voi ce parere aveti de femeile care isi castiga singure existenta? Dar despre cele care depind numai de banii sexului opus?

Trimiteți un comentariu