Vreau sa ma distrez decent

Poate am mai spus-o, dar nu pe acest blog, eu m-am dezobisnuit sa merg in cluburi. Am observat ca din ce in ce mai multi tineri merg in cluburi din cu totul alte motive decat cele normale. Un tanar normal si obisnuit frecventeaza o discoteca pentru a se distra, pentru a dansa, pentru a cunoaste persoane noi, problema este ca nu prea mai sunt tineri obisnuiti. Acum, in cluburi se cauta doar cearta, "sa agati ceva de-o noapte", bautura in exces si droguri in aceeasi cantitate. Cu toata mandria o spun, eu nu sunt un tanar cu astfel de gusturi.


Am descoperit in ultima perioada ca-mi place mai mult sa merg la o nunta, la un restaurant cu un anumit specific in care se danseaza, o petrecere mai "old-style", unde oamenii sunt educati si cu bun simt. Nu mai suport sa vad pustani de 15-16 ani cu arfe de interlopi, sa vad cum toti se intrec in a consuma alcool si droguri, cum in aer se simte o tensiune. Chiar nu mai exista party intr-un club fara sa se lase cu bataie?

Inca un lucru ce l-am observat si este iesit din comun, cel putin pentru mine, este modul in care tinerii vor sa agate in zilele noastre. Tot actul parca este desprins dintr-un incipit de clipuri porno, toti se gandesc numai la sex si la a duce fata respectiva in pat, ca apoi sa aiba cu ce se lauda la restul prietenilor. Lumea a luat-o intr-o directie ciudata, imi pare foarte rau ca eu asist la asta si ca nu am puterea necesara de a schimba ceva, dar va spun cu mana pe inima, lumea nu se duce deloc intr-o directie buna.

Vreau sa ma distrez, dar fara sa vad betivi, drogati, scandalagii si copii cu figuri de interlopi, oare mai exista un loc in care exista bun simt si respect? Sunt eu prea demodat sau cer prea mult?

Trimiteți un comentariu