3 sfaturi de aplicat in zilele calduroase

A venit vara si chiar daca cu totii ne doream enorm de mult sa vina acest anotimp, el nu vine doar cu amintiri ca zilele petrecute la mare, ca betiile si distractiile din vacanta, ca povestile de dragoste de-o vara sau alte povesti de care cu totii ne bucuram in perioada vacantei de vara, ci vina si cu o caldura iesita din comun, pe care nu multi o suporta, cu stiri triste cu oameni care si-au pierdut viata din cauza caniculei si foarte multe evenimente neplacute.


Nu trebuie sa ne intristam, pentru a o sa va prezint astazi 3 lucruri de aplicat in zilele toride de vada:

1. Dusul cu apa "de vara"
Apa "de vara" este o apa foarte putin calduta, adica nu este nici foarte calda, nici foarte rece, este potrivita, dar perfecta pentru o zi caniculara pentru ca te racoreste si-ti da o stare de bine, te face sa te simti fresh si te ajuta sa rezisti in lupta cu caldura.

2. Trage draperiile
Soarele care bate in geamul nostru incalzeste foarte mult casa, iar pentru a scapa de acest inconvenient va sfatuiesc sa trageti draperiile, chiar daca o sa fie mai intunecat in casa si vecinii vor crede ca faceti parte din clubul porno, principalul vostru obiectiv este sa rezistati in fata caldurii, nu sa inchideti gura vecinilor pentru ca oricum, ei vor vorbi mereu.

3. Apa rece
Apa este cea mai buna pe timp de vara, chiar daca noi ne obligam sa credem ca sucurile cu acid cu zeci de mii de coloranti au un efect mai bun decat apa, ei bine, nu este deloc asa. Apa rece te racoreste cel mai bine, este cea mai eficienta si cu siguranta, mult mai sanatoasa decat orice suc cu indulcitori si coloranti.

Trimiteți un comentariu