Manequeen - locul in care am devenit celebra si am castigat sume de bani fabuloase                Ca oricare alta tanara, imi doresc sa ma bucur de aceasta viata la maxim, insa pentru asta este nevoie si de bani. Nicio distractie in adevaratul sens al cuvantului nu este gratuita, astfel ca decizia de a participa la un interviu de angajare la studioul de videochat Manequeen a reprezentat cea mai buna solutie. Inca lucrez in acest loc si pot sa spun ca nimic nu se compara cu profesionalismul si confortul dintr-un astfel de loc.

                Datorita faptului ca am mai lucrat si in cadrul unui alt studio, stiu sa fac diferenta intre un job de calitate si unul amator. Cu toate ca in ziua de azi exista destul de multe astfel de studiouri ce pretind ca se afla in top, Manequeen reprezinta cel mai bine cotat astfel de studio din Bucuresti. Asta nu o spun doar eu, ci si tot personalul care lucreaza in acest loc si se declara extrem de multumit. Poti afla si tu mai mult detalii despre Manequeen Studio daca vei accesa pagina cu acelasi nume. 

                Datorita faptului ca fac parte din acest minunat colectiv de aproximativ 5 ani de zile, as putea sa impartasesc si cu voi detalii cu privire la celebrul studio de videochat din Bucuresti.

                Manequeen sustine luxul si frumusetea

                Manequeen este cunoscut ca fiind primul studio din Romania care a reusit sa schimbe viziunea lumii in legatura cu acest domeniu al videochatului. Daca inainte starnea extrem de multe controverse, datorita modelelor frumoase, inteligente si muncitoare, oamenii au inteles ca este o meserie din care se castiga extrem de bine si in acelasi timp nu se comite niciun fel de ilegalitate. De altfel, acest domeniu a devenit complet legal in anul 2010.

                Singurul job al unui model de la Manequeen consta in prezentarea unui spectacol de farmec personal pentru admiratorul care doreste sa o admire. Cu toate ca este vorba despre o pasiune aici, mai presus de meserie, salariile si bonusurile sunt extrem de mari. Hainele de lux, calatoriile in cele mai calduroase tari si apartamentele cochete sunt doar cateva din lucrurile de care un model de la Manequeen beneficiaza destul de usor, atata timp cat femeia este serioasa si implicata in ceea ce face.

                Eforturile sunt intotdeauna rasplatite ca atare, iar acest lucru il poate spune orice angajata cu acte in regula din cadrul studioului. Fiind o echipa tanara si dinamica, intelege in totalitate care sunt dorintele unui model, astfel ca, toti fac tot posibilul pentru a-i oferi tot ceea ce isi doreste. Banii nu au fost, nu sunt si nici nu vor fi vreodata probleme ale unui model videochat de la Manequeen, tocmai pentru ca este o firma serioasa ce are in prim plan profesionalismul. 

                Aceste calitati sunt destul de usor de observat, avand in vedere faptul ca acesta este cel mai bine cotat studio din Bucuresti si nu numai, astfel ca tinere din toata tara doresc sa se alature echipei. Cu toate ca unele sunt de parere ca experienta este necesara, de fapt, nu conteaza foarte mult. Ceea ce este cu adevarat important consta in fapul ca modelele sa fie dornice sa invete lucruri noi, sa fie ingrijite si sa isi multumeasca toti admiratorii cu care comunica din spatele unei camere web.

                Manequeen pune foarte mult pret pe seriozitate, astfel ca domnisoarele care respecta programul de lucru in totalitate, beneficiaza si de recompense pe masura. Modelele au ocazia sa castige sume intre 1.000 si 15.000 $ pe luna. Cu toate ca pare aproape imposibil ca printr-o munca atat de usoara sa se castige atat de multi bani, de fapt, chiar si eu am castigat 10.000 $ intr-o luna. Ce e drept, bonusurile m-au ajutat extrem de mult si am reusit intr-un timp relativ scurt sa imi cumpar masina visurilor mele. 

                Pot spune ca Manequeen m-a ajutat sa devin tot ceea ce sunt acum: o femeie independenta care nu are nevoie de ajutorul nimanui. Foarte multe persoane ma invidiaza pentru viata de lux pe care o duc acum, insa celor apropiate le si recomand ca ar fi o super idee sa participe si ele la un interviu de angajare. Orice tanara frumoasa, cocheta si dornica sa castige bine merita sa faca parte din aceasta echipa extrem de primitoare ce intelege nevoile tuturor. 

                Eleganta si rafinamentul isi spun cuvantul la Manequeen, tocmai pentru ca studioul sustine acest lucru. De altfel, datorita acestui lucru, modelele beneficiaza pe langa salariul bine meritat si de premii ce constau in genti Musette, pantofi Musette si rochii Poema, atata timp cat castigurile sunt depasite cu cel putin 30% fata de luna anterioara. 

                Mai mult de atat, Manequeen ofera vouchere de infrumusetare la fiecare 3 luni tuturor modelelor care respecta programul de lucru stabilit la angajare. Tocmai datorita acestui lucru, domnisoarele isi pot pune in valoare frumusetea si sa devina complet irezistibile fata de interlocutorii lor si nu numai. Aspectul fizic este extrem de important in acest domeniu, iar Manequeen nu ezita sa sustina tinerele pentru a fi cat mai cochete, aranjate si elegante.                 Modelele care recomanda unei prietene bune locul de munca din cadrul studioului Manequeen, beneficiaza de o superba bijuterie Swarovski. Dupa cum bine observi, fiecare efort depus este apreciat.

                Sedintele foto profesionale fac parte din serviciile pe care Manequeen le ofera modelelor. Profilul pe contul de videochat este cel care atrage in primul rand admiratorii, astfel ca imaginea de profil exte extrem de importanta, pentru ca la urma urmei numarul admiratorilor face un model sa fie mai popular. Odata cu cresterea popularitatii cresc salariile si bonusurile, astfel ca, modelele profita la maximum de serviciile gratuite pe care Manequeen le ofera frumoaselor domnisoare si doamne.

                Studioul este precum o familie mare din care fac parte doar oameni de calitate. Chiar si la ora actuala Manequeen se afla in cautarea unor noi membri dornici sa se autodepaseasca si sa castige nu doar bani, ci si faima. Printr-un simplu apel telefonic sau prin accesarea paginii web manequeen.ro, oricine poate sa faca parte din aceasta minunata echipa. 

                Luxul, calatoriile, cinele in cadrul celor mai exclusiviste restaurante si independenta isi spun cuvantul atunci cand Manequeen este angajatorul. Avand in vedere cat de multe beneficii iti aduce meseria de model, sunt sigura ca te tenteaza si pe tine sa te alaturi echipei noastre.

Trimiteți un comentariu